fbpx
Resident

Als er wedstrijden zijn in de Belgische dance scene, is Robert Abigail daar zeker een van.

Op elk groot festival of evenement, clubs en vele andere respectabele mensen over de hele wereld laat hij de temperatuur stijgen zodra hij op het podium klimt. Met zijn krachtige en unieke sets gevuld met een breed scala aan verschillende stijlen, combineert hij house, pop en urban in een opbeurende feestvibe. Als je denkt dat je al eerder een nummer hebt gehoord … denk dan nog eens goed na! Zijn eigen mashups en remixen scheiden hem van de massa! Robert Abigail rockt en rockt nog steeds, bijna elk land in Europa, Rusland, Azië en Noord-Afrika.

Op producerend niveau maakte de wereld kennis met Robert Abigail in 2008. Met massale internationale hits, meerdere gouden en platina platen verkocht en een officiële soundtrack voor de Bacardi Mojito commercial. Zijn club releases worden ondersteund door Dimitri Vegas, Yves V, Quintino, Two Loud en Wolfpack om er maar een paar te noemen.

Robert Abigail heeft met de grootste artiesten in binnen- en buitenland gewerkt en zijn geluiden uitgebracht op een groot aantal grote platenmaatschappijen.

De wekelijkse podcast ‘AIRPLAY’ van Robert Abigail blijft niet onopgemerkt. Een wekelijkse uitzending op vele radiostations op de FM en elke week online. Zijn podcast trending dagelijks op iTunes tussen artiesten zoals Hardwell, Avicii en Tiesto en is nu 5 jaar op rij in de podcast-charts!

Vanaf het begin tot op heden lijkt Robert Abigail de standaard bezorger te zijn voor hoog in kaart gebrachte hits en opbeurende feestvluchten.

Het jaar 2018 wordt het jaar waarin Robert Abigail talloze nieuwe clubnummers en frisse nieuwe singles uitbrengt, waar hij de laatste maanden aan heeft gewerkt. Verwacht hoogwaardige dansmelodieën en opmerkelijke maar originele samenwerkingen! Robert Abigail is klaar voor altijd, klaar om overal ter wereld festivals en clubs te rocken!