fbpx

cashless

Al vertrouwd met cashless betalen?

Cashless betalen biedt vele voordelen voor zowel de klant als de ober. Alles gaat veel sneller en het is onmogelijk om nog fouten te maken bij de betaling. Onze obers nemen immers geen cash geld meer aan. Wenst u een tip te geven dan kan dit uiteraard nog altijd cash of via de cashless betaling.

GELDIGHEID 2020: De Baobab betaalkaart 2020 is enkel en alleen geldig van 03 juli 2020 tot en met 30 september 2020. Betaalkaarten van vorige jaren of andere concepten van VL-Group zijn dus niet meer geldig.
Staat er nog geld op uw kaart na afloop van het seizoen? Wenst u het bedrag terug te vorderen? Dat kan.
Er is een refundperiode vanaf 1 oktober tot en met 15 oktober!
Er zal dan op deze pagina een invulformulier verschijnen waarop je jouw kaartnummer en bankrekening kan invullen. Het bedrag zal dan worden teruggestort. Na deze periode is het niet meer mogelijk om de waarde nog terug te vorderen die nog op de kaart is blijven staan.

Kan ik nog met cash geld betalen?

Ja zeker, u wisselt uw cash geld om naar onze Baobab betaalkaart. De waarde die achteraf nog op de kaart staat indien deze niet opgebruikt werd kan u gewoon terugvorderen.

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Er zijn talloze mogelijkheden:

  • U wisselt in één van onze automaten uw cash geld, bankcontact of visa/mastercard om naar een Baobab betaalkaart. Vanaf dan betaalt u steeds aan onze ober met deze kaart. De kaart kan te allen tijde terug opgeladen worden aan één van de automaten.
  • U betaalt contactloos met bankcontact of visa/mastercard aan een van onze bars. (verboden COVID-19 wetgeving)
  • U laadt online een waarde op van eender waar u bent op onze betalingsapp op uw mobiele telefoon. Ook hiermee betaalt u contactloos. Ten allen tijde kan u uw waarde bijladen wanneer of waar u ook bent.
  • U kan ook een waarde op een kaart opladen en deze cadeau doen aan één van jouw vrienden of zakelijke contacten.

Koop nu uw credits