FACILITEITEN

Om uw zomergevoel compleet te maken zorgen wij voor een uitgebreid aanbod aan voorzieningen.

Zwembad

Voor wie verfrissing zoekt of gezellig wil zonnebaden is ons prachtige zwembad met bijhorend relaxgedeelte de ideale oplossing.

Resto

Geniet van van een snelle hap aan de bar of reserveer in ons grill restaurant. Het resto gedeelte is volledig overdekt en heeft een mooi uitgebreid terras met zicht over de hele beachbar. Geniet van heerlijke grill gerechten van topkwaliteit in een uniek kader. Check de resto pagina voor de volledige menukaart.

WK op MEGA LED scherm

Beleef alle Belgische WK matchen op een mega LED scherm. Nog nooit was voetbal op afstand zo echt. Geniet samen met je vrienden in een gezellig kader van het WK. Met een lekkere cocktail of een frisse pint in de hand is het plaatje compleet.

Tropische Tuin

Genoeg van een alledaags terras? Wil je genieten van een mediterraanse sfeer kort bij huis? Geniet dan van onze tropische tuin. Kies jou favoriete plekje in één van onze gezellige corners. Neem plaats aan onze apérotafeltjes of zet uzelf gezellig neer in één van de talrijke lounges omringd door exotische planten. Kortom, Baobab Beach Club brengt het zuiden naar Westerlo.

2 Bars

Om iedereen vlot te kunnen bedienen werken wij vanuit een grote, overdekte, centrale bar. In het resto gedeeltje kan je een 2e bar vinden. Wij bieden een uitgebreide kaart aan:

  • Cocktails, Mocktails & Smoothies
  • Gevarieerde Gin kaart
  • Zomerse dranken
  • Frisdranken en bieren

Lounges

Aangenaam genieten kan ook in één van onze zithoeken. Plof neer in jouw favoriete corner en geniet volop van de zomerse Baobab sfeer.

VIP-Zone

Wil je net dat ietsje meer? Reserveer dan jouw VIP-tafel of private Vip-box in de aparte VIP-zone . Meer info en formules kan je vinden op de VIP-pagina.

Licht & Geluid

Geniet overdag van gezellige zomerse muziek. Wanneer de avond valt zorgen onze resident dj's voor de juiste sfeer. De combinatie van een mooi uitgelichte tropische tuin en een aangepaste lichtshow zorgen voor een unieke beleving wanneer het donker wordt.

Overdekte Zones

We voorzien het hele seizoen door overdekte in- en outdoor zones voor diegenen die graag de schaduw opzoeken. Maar ook tijdens de minder goede of regenachtige dagen komen deze goed van pas. Zo kan je ten allen tijde genieten van de zomers sfeer in de Baobab Beach Club. Dus ook wanneer het weer tegenzit.

TOP
X